skip to Main Content

Het liefst zouden we willen dat alles weer zo snel mogelijk normaal is, zijn we weer zo snel mogelijk open en leggen we iedereen in de watten in onze mooie zaken. We missen de reuring, de gezellige gesprekken, het geluid van spelende kinderen, de geur van al het lekkere eten.

Maar nu het er naar uitziet dat het nog wel even duurt voordat we weer open mogen, zijn we druk bezig met het bedenken en uitvoeren van leuke acties, waarmee we jullie toch nog een beetje kunnen verwennen en die ons helpen overeind te blijven.

De Paasbrunch was echt een enorm succes, waar we heel veel energie van hebben gekregen. De belangstelling en jullie support was overweldigend, we mochten meer dan 350 boxen bezorgen. We konden dan ook niet wachten om ook voor moederdag weer een lekkere brunchbox samen te stellen, waarmee je zelf in een hand omdraai een brunch op tafel tovert.

We hopen dat we ook hier weer veel mensen mee kunnen gaan verwennen en in de watten leggen. Dus bezorg je moeder, partner of jezelf een relaxte Moederdag en bestel zo’n heerlijke brunchbox.¬†Take care en tot snel! Reinder & Judith

Een heerlijke Moederdagbrunch voor thuis

Met deze box vol overheerlijke producten, tover je in no-time een heerlijke brunch op tafel en bezorg je je moeder echt even een relax-moment. Een uitgebreide brunch om te delen met o.a. verse jus, brood van Menno, croissants, pancakes, fruit en huisgemaakte patisserie!

Wij leveren de brunch op zaterdagmiddag af bij u thuis, uiteraard contactloos en volgens de richtlijnen van het RIVM. Afhalen is ook een mogelijkheid. Dit kan zaterdagmiddag tussen 14 – 17 uur bij Juffrouw van Zanten in Kralingen of Rotterdam West. Buiten Rotterdam leveren we in; Capelle a/d IJssel, Westland, Lansingerland, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hoogvliet. Staat jouw woonplaats er niet bij of heb je andere vragen, neem dan even contact met ons op door een mail te sturen naar info@juffrouwvanzanten.com

Back To Top