skip to Main Content

Kleuter speelgoed 4 jaar tot 5 jaar – fantasie en competitie

PlanToys Seizoenen puzzel
Leuk kleuter speelgoed. Puzzelen en leren over de seizoenen met deze mooie puzzel van PlanToys.

Geschikt kleuter speelgoed is speelgoed dat aansluit bij de leergierige aard van kleuters en tegelijkertijd ruimte laat voor een levendige fantasie. De kleutertijd begint ongeveer bij 4 jaar, de leeftijd waarop je kindje naar school gaat. Kleuters zijn zeer nieuwsgierige wezentjes. Ze vragen je de hemd van het lijf en zijn trots als iets goed lukt. Eén van de thema’s waarmee ze gaan experimenteren is de tijd: klokkijken, de jaargetijden, de dagen van de week en het verschil tussen morgen en gisteren.

Onze kleuter speelgoedsuggestie: PlanToys Seizoenen Puzzel
Met deze kleurrijke puzzel kunnen kinderen ontdekken welke kleding past bij verschillende soorten weer. De stukken kunnen aan elkaar gelegd worden en je kunt er verhaaltjes bij bedenken. En als je de stukken omdraait kun je ze gebruiken als tekensjabloon voor extra speelplezier!
>> Bekijk onze speelgoedsuggestie, PlanToys seizoenen puzzel.

PlanToys Woonhuis
Het woonhuis van PlanToys is leuk kleuter speelgoed om bijvoorbeeld vadertje en moedertje mee te spelen.

Voor kleuters is er geen onderscheid tussen fantasie en werkelijkheid. Wat ze niet begrijpen, vullen ze in met hun fantasie. Speelgoed waarmee ze het dagelijks leven kunnen naspelen blijft nog een poosje interessant. Het biedt ze de gelegenheid om te oefenen en om emoties te verwerken.

Onze speelgoedsuggestie: PlanToys Woonhuis
Het woonhuis van PlanToys is een leuk en aanlokkelijk poppenhuisje waarmee je kleuter eindeloos kan spelen. Het wordt bewoond door vader, moeder, baby en hond. Met een tafel, stoelen, bedden, de koelkast en een lampje kan de woning gezellig worden ingericht. Het PlanToys woonhuis kan goed worden gecombineerd met andere PlanToys poppenhuisjes, zoals de PlanToys Dierenset.
>> Bekijk onze speelgoedsuggestie, PlanToys Woonhuis.

Stoere piraten om te oefenen met winnen en verliezen.

Kleuters spelen steeds meer écht samen in plaats van naast elkaar. Ze kunnen eenvoudige spelregels toepassen en vinden competitieve spellen reuze interessant. Het idee van winnen en verliezen is echter nog ingewikkeld. Oefenen is leuk met een eenvoudig spelletje

Onze speelgoedsuggestie: BigJigs drie op een rij
Wij hebben een vrolijke meeneem variant van drie op een rij, met piraten of feeën van BigJigs. De gezichtjes zijn magnetisch en blijven dus aan het blikje kleven. Handig om mee te nemen.
>> Bekijk onze speelgoedsuggestie, BigJigs drie op een rij.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Back To Top