skip to Main Content

Wat vliegt de tijd! Je dreumes verandert in een heerlijk eigenwijs peutertje.

Peuter speelgoed 2 jaar – ordenen

spannend speelgoed vanaf 2 jaar
Ordenen, puzzelen en ontdekken met de spannende Tandwielpuzzel van PlanToys.

Ordenen, rijen en stapels maken, kralen rijgen, puzzelen en nadoen zijn favoriet. Peuters willen ook graag rennen, klimmen en klauteren. Eenvoudige puzzels zijn zeer geschikt. Om wat energie kwijt te raken zijn sportieve spelletjes slim, bijvoorbeeld met een bal. Omdat peuters steeds meer samen spelen is een winkeltje heel interessant. Een winkeltje nodigt uit tot interactie op een vriendelijke manier.

Speelgoed 2 jaar, onze suggestie: PlanToys Tandwielpuzzel
Puzzelen, bouwen, tandwielen laten draaien… Kinderen met verschillende interesses beleven plezier aan de tandwielpuzzel. De basisstukken zijn gelijk en passen aan elkaar. Je kunt ze alle kanten op leggen. Steek er daarna de tandwielen in. Hoeveel kun je er kwijt? En kun je ze ook laten draaien?
>> Bekijk de Tandwielpuzzel van PlanToys in onze shop.

Peuter speelgoed 3 jaar – rollenspel

De PlanToys Bakkerswinkel - leuk peuter speelgoed vanaf 3 jaar
Een stokbroodje halen bij de bakker van PlanToys.

Verkleden, nadoen met poppetjes of poppen, vadertje en moedertje spelen, luisteren naar verhalen…  Vanaf drie jaar willen kinderen alles weten en stellen veel vragen. Het zijn net mini volwassenen. Middels rollenspellen leren kinderen van deze leeftijd onderscheid te maken tussen hun eigen gevoelens en acties en die van andere mensen. Lichamelijk zie je ze alles beklimmen en beklauteren. Springen vinden ze heerlijk.

Speelgoed 3 jaar, onze suggestie: PlanToys Plancity poppenhuisjes
Voor het in elkaar zetten van de PlanToys poppenhuisjes is een klein beetje hulp nodig. Daarna kan je kind er zelf mee spelen. Het ene kind zal de poppenhuisjes steeds opnieuw inrichten en het andere kind zal er rollenspelletjes mee spelen: ‘Help er is brand! Daar komt de brandweerauto aangereden om de brand te blussen.’ Met één poppenhuisje kunnen kinderen zich goed vermaken. En door de huisjes te combineren ontstaat een straat of dorpje.
>> Bekijk onze speelgoedsuggestie, PlanToys Plancity poppenhuisjes.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Back To Top