skip to Main Content

Spelen aan tafel is wat ontbijt – en brunchrestaurant Juffrouw van Zanten in Rotterdam zo uniek en populair maakt. Bij Juffrouw van Zanten kun je namelijk heerlijk ontspannen en genieten terwijl de kinderen ongestoord spelen aan tafel. Voor de jongste gasten is er een waanzinnige speelgoedcollectie. En al dat waanzinnige speelgoed is gemakkelijk beschikbaar gemaakt voor iedereen in onze online speelgoedwinkel!

Onze visie op spelen aan tafel

Een uitdaging! Hoe kan jouw kind rustig aan tafel spelen terwijl jij ontspant met een vriend(in), een kop koffie of een krantje? Wij hebben er het juiste speelgoed voor; boeiend speelgoed met een geschikt formaat dat de kans op rondvliegende stukken minimaliseert.

Aantrekkelijk

Speelgoed met zo’n aantrekkingskracht dat je kind verleid wordt om ermee te spelen. Het heeft iets magisch, mysterieus, het zijn de kleuren, de materialen, de verborgen verrassingen… speelgoed waarmee je kind fijn kan opgaan in zijn spel.

Wij willen aantrekkelijk, uitdagend en veilig speelgoed bieden waarmee je heerlijk kunt spelen aan tafel.

Uitdagend

Slim gekozen speelgoed dat past bij de interesse en behoefte van je kind. Aan uitdagend speelgoed valt genoeg te beleven om te blijven boeien. Onze collectie heeft voor elk wat wils. We houden rekening met de leeftijd, de interesse en de aard van je kind.

Veilig

Speelgoed waarmee je kind veilig kan spelen, zelfs als de kleinsten meedoen met de groteren. Kindvriendelijke materialen die tegen een stootje kunnen en die goed te reinigen zijn, zodat het geen punt is als je kleintje er even aan proeft. Vanzelfsprekend kiezen wij voor merken met respect voor de aarde en de mens. Bekijk onze top 5 duurzame speelgoedmerken hier.

Speur verder naar de leukste items in onze webshop óf kom het beleven
in ons ontbijt – en brunchrestaurant Juffrouw van Zanten.

fotovisie
Back To Top